Tijd voor verandering van thema

Ontwikkelingen rond het thema
Het ei en wat er niet bij hoort

Ik zag aankomen dat ik uitgekeken raakte op het vorige uiterlijk van het blog. Het moest eenvoudiger en ‘schoner’. Ik experimenteer nu met een nieuw thema dat me wel aanstaat.

Natuurlijk is alles een kwestie van smaak. Maar ik heb de indruk dat mijn lezers ook wel houden van een duidelijke en rustige layout. Niet teveel toeters en bellen. In de vroegere marges is dan ook het nodige weggesloopt. Less is more. De komende tijd zal ik nog wat aanpassingen doen, maar die zullen hooguit betrekking hebben op details. Zeg vooral wat u ervan vindt.

Download PDF
(90 keer gelezen)

 

Lees ook:
Ontwikkelingen rond het thema

Geef een reactie

5 Reacties op "Tijd voor verandering van thema"

Abonneren op
avatar
Sorteren op:   Nieuwste | Oudste | Meest gestemd
Henk van S tot S
Gast

Ik vind het wel overzichtelijk.
“Grappig” vind ik het volgende:
Op mijn laptop vind ik geen knop verberg/toon menu.(linux met firefox)
Als ik op mijn mobieltje (Android/Firefox) kijk zie ik geen menu, behalve als ik de optie desktop inschakel, waarna ik wel kan kiezen tussen het al dan niet tonen van het menu.
Misschien zullen mensen met een kleine laptop het wel prettig vinden om het menu ook weg te kunnen klikken; wel op een plaats waar je het niet zo gemakkelijk per ongeluk “aanklikt” als je wat slordig over het muizenpaadje beweegt 🙂

JOHNN
Gast

Is het niet een beetje snel na de vorige restyling? Of ligt het aan mij en word ik te oud waardoor de tijd steeds sneller verstrijkt?
Ik vind het wel wat erg kaal hoor, maar misschien komt dat ook door mij: gewenning aan een bepaalde layout is bij mij hardnekkig. Dus stoor je maar niet teveel aan mijn commentaar. Zorg er alleen voor dat het niet te rustgevend wordt en op een commerciële site van een uitvaartbusiness gaat lijken. 😉

Ximaar
Gast

Tja. Idd minimaal maar ook wel erg doorsnee daarmee. Het menu aan de zijkant vind ik inmiddels beter vanwege die breedbeeldschermen, maar helaas scrolt dit menu uit beeld.

wpDiscuz