Als je reageert…

Als je reageert…

Ik vind het héél erg leuk als mensen reageren op mijn stukken. Maar blijf fatsoenlijk. Een scherpe discussie is geen enkel probleem, maar voer die s.v.p. met respect voor elkaar.

Er zijn hobby-psychiaters die naar aanleiding van mijn opinies ineens de aanvechting krijgen om mijn psychologisch profiel te schetsen. Je verwacht het niet, maar ik kom daar altijd beroerd vanaf. Het is vergeefse moeite, steek die energie liever in jezelf. Blijkbaar is dat hard nodig als je dergelijke dingen opschrijft.

Autoritair

Denk eraan dat Arnoud Hugo mijn blog is. Ik mag dus heel autoritair zonder opgaaf van reden bepalen wat ik toelaat of niet. Ik ben heel ruimdenkend, maar volslagen wartaal, capslock-reacties, racisme en anti-semitisme vinden hier geen podium.

Persoonlijke berichten kun je versturen via de pagina Contact.

Verder wens ik je nog een heel prettig en langdurig verblijf toe op dit mooie blog Arnoud Hugo.

PS: Wie er niet genoeg van kan krijgen verwijs ik graag naar de voorloper van Arnoud Hugo, het gerenommeerde blog Verbal Jam. Daar kun je ruim dertien jaar aan artikelen teruglezen.

(1.077 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this