Ik vind het héél erg leuk als mensen reageren op mijn stukken. Maar blijf fatsoenlijk. Een scherpe discussie is geen enkel probleem, maar voer die s.v.p. met respect voor elkaar.
Er zijn mensen die naar aanleiding van mijn opinies zich geroepen voelen om mijn psychologisch profiel te schetsen. Gek genoeg kom ik er dan altijd slecht af. Doe geen moeite, ik ben toch niet meer te redden.

Denk eraan dat Arnoud Hugo mijn blog is. Ik mag dus heel autoritair zonder opgaaf van reden bepalen wat ik toelaat of niet. Ik ben heel ruimdenkend, maar volslagen wartaal, capslock-reacties, racisme en anti-semitisme vinden hier geen podium.

Persoonlijke berichten kunt u versturen via de pagina Contact.

Verder wens ik u nog een heel prettig en langdurig verblijf toe op dit mooie blog Arnoud Hugo.

PS: Wie er niet genoeg van kan krijgen verwijs ik graag naar de voorloper van Arnoud Hugo, het gerenommeerde blog Verbal Jam. Daar kunt u ruim dertien jaar aan artikelen teruglezen.

Laatst bewerkt op: apr 16, 2018 @ 13:17.

(281 keer gelezen)

 

Pin It