Dit blog bestaat 19 jaar

cheers

Vandaag bestaat dit blog 19 jaar. Onafgebroken. Ik had een daverend feest willen geven, maar dat mag helaas niet vanwege de corona-regels en die vreselijke dictatuur waaronder wij volgens sommigen tegenwoordig zuchten.
Corona ontwricht de samenleving, maar bijna net zo ontwrichtend is de herhaaldelijke confrontatie met vervelende mensen die zich beknot voelen in hun onbenullige verlangens. Niets is mooier dan dit op een blog van je af te kunnen schrijven.

Ik dwaal af van het onderwerp. Het 19-jarig bestaan. Er zijn maar een paar blogs in Nederland die dit halen. Sommige claimen weliswaar dat ze minsten zo oud zijn, maar die zijn er vaak een paar jaar tussenuit geweest. Ik mag met trots vermelden dat ik zonder onderbreking heb doorgeschreven, hetgeen heeft geleid tot een ware kroniek van idioot Nederland en af en toe een stukje van de wereld. Vermakelijk, maar dikwijls ook irritant, frustrerend en woede opwekkend.
Minder bekend dan Famke Louise, maar dat is alleen maar rustgevend en een bewijs dat ik nog steeds op de goede weg ben.
In elk geval ben ik blij dat ik er ook dit jaar weer in geslaagd ben om op volkomen nietszeggende wijze aandacht te besteden aan dit jubileum. Verplicht nummer inmiddels.

Laatste revisie op 10 oktober 2020.

(174 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)
Lees ook:
Dit blog bestaat vandaag 22 jaar

12 reacties op “Dit blog bestaat 19 jaar

  1. Prachtig hoor! Proficiat!
    Ik weet nog van het 9e jaar en 10e jaar in 2010 en 2011 toen ik met Hernehim jou nog op de hielen zat. Maar ik mocht jou zonder afgunst verder voor mij uit zien snellen 🙂

  2. Allereerst: gefeliciteerd met je 19 jaar lange vastberadenheid om Amsterdammers een platform te geven hun stem te laten horen!
    Ik ben er van overtuigd dat je blog vol zou staan met artikelen ALS die invloed zouden hebben op het beleid van het College en de Raad. Helaas is daar geen enkele sprake van. Nooit een weerwoord of transparante uitleg over hun beleid. We worden totaal genegeerd. Dat geldt eveneens wat betreft de talloze meldingen via social media van betrokken en bezorgde Amsterdammers. Zelfs berichten geadresseerd aan B&W via de website van AmsterdamNL blijven onbeantwoord.
    De gemeente heeft een paar honderd communicatie medewerkers in dienst. Conclusie: deze trieste situatie is een doelbewust beleid van dit stadsbestuur dat zelfs een wethouder heeft met portefeuille democratisering.

    1. Voor alle duidelijkheid: verwar dit blog niet met Amsterdam Centraal. Arnoud Hugo is mijn persoonlijke blog, Amsterdam Centraal is een groepsblog. Dat bestaat ook al 17 jaar, maar het zijn twee verschillende blogs. Wanneer komt er trouwens weer een stukje van jouw hand? 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Total
0
Share