cheers
Weblog,  Persoonlijke notities

Dit blog bestaat 19 jaar

Vandaag bestaat dit blog 19 jaar. Onafgebroken. Ik had een daverend feest willen geven, maar dat mag helaas niet vanwege de corona-regels en die vreselijke dictatuur waaronder wij volgens sommigen tegenwoordig zuchten.
Corona ontwricht de samenleving, maar bijna net zo ontwrichtend is de herhaaldelijke confrontatie met vervelende mensen die zich beknot voelen in hun onbenullige verlangens. Niets is mooier dan dit op een blog van je af te kunnen schrijven.

Ik dwaal af van het onderwerp. Het 19-jarig bestaan. Er zijn maar een paar blogs in Nederland die dit halen. Sommige claimen weliswaar dat ze minsten zo oud zijn, maar die zijn er vaak een paar jaar tussenuit geweest. Ik mag met trots vermelden dat ik zonder onderbreking heb doorgeschreven, hetgeen heeft geleid tot een ware kroniek van idioot Nederland en af en toe een stukje van de wereld. Vermakelijk, maar dikwijls ook irritant, frustrerend en woede opwekkend.
Minder bekend dan Famke Louise, maar dat is alleen maar rustgevend en een bewijs dat ik nog steeds op de goede weg ben.
In elk geval ben ik blij dat ik er ook dit jaar weer in geslaagd ben om op volkomen nietszeggende wijze aandacht te besteden aan dit jubileum. Verplicht nummer inmiddels.

Laatste revisie op 10 oktober 2020.

(168 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)
Lees ook:
Dit blog bestaat 21 jaar

Schrijft op Arnoud Hugo en Amsterdam Centraal. Vader ZKKH. Wanneer tijd over: schrijven, muziek, voorlezen, redactie Amsterdam Centraal.

12 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Total
0
Share