Het roosteren van Famke Louise

Het roosteren van Famke Louise

Ik las vanmorgen het bericht dat Famke Louise schoon genoeg heeft van alle beperkende maatregelen die de regering heeft ingesteld om het coronavirus te bestrijden.
Mijn mede-boomers vragen nu waarschijnlijk: Famke wie?
Famke Louise is een ‘influencer’ met heel veel volgers op Instagram. Zij post daar scharminkelige bikini- en andere onbenullige plaatjes van zichzelf. Waarschijnlijk merendeels voor het masturbationeel gerief van vieze oude mannen zoals ik en nog wat leeghoofdige generatiegenoten van haarzelf. Het is allemaal niet controleerbaar, maar ze heeft een miljoen volgers. Werkelijk een tenenkrommend vertoon van de ultieme leegheid en nietszeggendheid. En laat ik het maar eerlijk zeggen: ze is gewoon lelijk. Volslagen onduidelijk wat ze nu precies wil ‘influencen’.

Contra-coronavirus

Famke (mijn autocorrect wil steeds ‘fake’ schrijven, hoe toepasselijk) is net zoals meneer Engel besmet geraakt met het -wat ik zal noemen- contra-coronavirus. Dit virus is een tegenreactie op de coronamaatregelen, maar net zo besmettelijk. Het leidt tot bagatellisering van de ernst van het echte virus en aantasting van het oordeelsvermogen. Met de hastag #ikdoenietmeermee geeft Famke aan niet meer te geloven in de mondkapjes en de anderhalve meter.
Samen met andere ‘bekende’ Nederlanders als Tim Douwsma (nooit van gehoord) en Thomas Berge (idem) trekt zij ten strijde tegen het coronabeleid van de regering, lees ik bij de NOS. “We houden onze ‘bek’ niet meer!”, zeggen ze, refererend aan een uitspraak van de premier. Prima, het is een vrij land, maar zorg dan ook dat er wat zinnigs uit die bek komt, Famke Louise!

Een akwasi in het gezicht

Gelukkig is er ook tegengas, zoals van Tim Hofman: “We horen je ondanks je grote platform nooit over maatschappelijke kronkels, onrecht en kapotte systemen, maar nu je schnabbels in het geding komen ben je er opeens.” Ai. Roast!

Lees ook:
Treiteren en intimideren als verdienmodel

Contra-corona is natuurlijk een regelrechte akwasi in het gezicht van alle bedrijven, instellingen en mensen die enorm hun best doen om het coronavirus in te dammen.
Er is zeker kritiek mogelijk op het hier en daar warrige en inconsequente beleid van de overheid. Maar wend je invloed aan door juist wat solidariteit te tonen met kwetsbare groepen en de mensen in de frontlinie van de gezondheidszorg. Ga een vak leren Famke Louise, want dat leeghoofdig exhibitionisme op Instagram is maar een tijdelijke bezigheid. Namelijk tot aan het moment van lichamelijk verval. Of corona natuurlijk.

Laatste revisie op 22 september 2020.

(520 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Liesbethblogt
3 jaar geleden

Als ik al een praatprogramam voorbij zap dan vraag ik me net te vaak af wie de fff is dat nou weer. Bedankt die dunne del was dus Famke (haar ouders moeten dat kind ook wel haten met zo’n naam) als die corona krijgt houdt zij er in ieder geval geen hersenbeschadiging aan over.

John Zwart
John Zwart
3 jaar geleden

Het wordt nu eens tijd dat er een verplichte lijst komt van bedrijven die ‘influencers’ ongehoorde bedragen betalen uit hun advertentie budget en zo de leeghoofdigheid onder de jeugd bevorderen.

Ximaar
Ximaar
3 jaar geleden

Famke L is 1 van de vele (mij onbekenden) die het textje van Engel op las. Ze eet nu wel van 2 walletjes.

John Zwart
John Zwart
Antwoord aan  Arnoud Hugo
3 jaar geleden

Denken en doen in de verkeerde volgorde geplaatst, beter bewijs van domheid kan niet geleverd.

John Zwart
John Zwart
Antwoord aan  Arnoud Hugo
3 jaar geleden

Nu wordt ”famke” alleen nog maar ge-piepeld. En dat vind ik toch wel sneu.
Ook voor een vriendin, die sinds jaar-en-dag een lieve hond heeft: een Friese stabij die naar dezelfde naam luistert.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Total
0
Share
7
0
Je mening wordt gewaardeerd. Reageer svp!x