schrijfmachine bloggen
Weblog

Het blog bestaat 18 jaar

Samen met de voorganger Verbal Jam bestaat dit blog vandaag 18 jaar. Ik wil dit maar even vermeld hebben, want een ander doet het niet. Kun je nagaan wat een beperkte visie de mainstream media hebben, anders was er allang aandacht aan besteed. Niet dat ik daar op uit ben, want dat geeft maar onrust in mijn bezadigde leven. Maar een klein blijk van bewondering zou ik toch wel minzaam hebben geaccepteerd.

Het jubileum zal ongemerkt voorbij gaan. Ik produceer te weinig stikstof om het nieuws te kunnen halen.
Ik laat al die jaren nog even op me inwerken. Ik begon met een notebook op een schoottafeltje van Blokker. En daar zit ik eigenlijk nog steeds mee. Pure noodzaak, anders houd je dit niet vol…

Afbeelding: Pixabay.

(204 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)
Lees ook:
14 jaar bloggen

Schrijft op Arnoud Hugo en Amsterdam Centraal. Vader ZKKH. Wanneer tijd over: schrijven, muziek, voorlezen, redactie Amsterdam Centraal.

6 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Total
2
Share