Eindelijk zekerheid over het hiernamaals

Eindelijk zekerheid over het hiernamaals

Wanneer ik vertoef op mijn buitenverblijf op het platteland, krijg ik nog wel eens post van regionale religieuze groeperingen. Zij geven doorgaans hun eigen specifieke invulling aan het geloof in God en Jezus. Het zijn geen gewone gelovigen, het zijn de ‘power believers’.
U merkt, de Nederlandse taal schiet tekort om hun indringende geloofsbeleving te typeren. Deze mensen willen bij wijze van spreken geen wind laten zonder hierbij de Vader, de Zoon of de Heilige Geest te betrekken en te loven. Of ben ik nu oneerbiedig?

Grondwater

Dergelijke lieden spitten hun geloof uit tot aan het grondwater en zitten daardoor altijd met heel veel vragen. Zij organiseren bijeenkomsten om die te beantwoorden. Die antwoorden zijn er natuurlijk niet, anders hoefden ze niet te geloven. Wat dat betreft is geloof veel minder tijdrovend en geldverslindend dan wetenschap. Gemak dient de mens, dus gelóóf!

De Stichting Uit de Bron van Christus is zo’n clubje met een bovenmatig intensieve geloofsbeleving en deze mensen stuurden mij recentelijk een brief. Daarin legden ze mij de vraag voor: ‘Vraagt u zich ook wel eens af of er een leven na dit leven bestaat?
Of: ‘Waarom baadt de ene mens in weelde, terwijl de ander van honger omkomt?’
In de hedendaagse kerken krijg je geen antwoord op dit soort vragen, zo stelde de Stichting. Inderdaad, dat vond ik al behoorlijk kut, vandaar dat ik er niet kom.

Rechtstreeks via hun instrument

Maar dan! Dan blijkt verderop in de brief dat De Stichting Uit De Bron van Christus ineens de antwoorden wél heeft! Zomaar rechtstreeks van Gods Engelen. Via hun instrument Lhyza de V.
Ik wil hier tussendoor even opmerken dat ‘via’ niet ‘rechtstreeks’ is, maar vooruit. Niet meteen gaan zeiken.

Lees ook:
Lesgeven moet je niet aan God overlaten

Lhyza wijdt haar hele leven aan het doorgeven van kennis uit de hemelen. Zo heeft Lhyza doorgekregen dat ieder mens, iedere ziel, niet één, maar vele levens leidt op aarde. Zo kan hij (m/v) alle menselijke emoties en ervaringen meemaken. Als hij deze leerschool heeft doorlopen keert hij terug naar de geestelijke wereld van God. Eeuwige verdoemenis bestaat niet.

Radicaal

Hier is geen speld tussen te krijgen. Aan alle geloofsonzekerheden wordt radicaal een eind gemaakt. Hosanna en halleluja! Hier hebben die moslims toch mooi niet van terug!
De enige vraag die ik nog heb is: Waarom communiceren de Engelen via Lhyza en niet gewoon via mijzelf? Echt rechtstreeks dus. Is haar Wifi-signaal soms beter?

Laatste revisie op 6 februari 2019.

(475 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
els
els
8 jaar geleden

Dat, zoals op de foto bij je verhaal, het aureool rond het hoofd van het beeld niet zweeft, zoals dat hoort bij een aureool, maar verankerd zit met een stevig stuk ijzer, zou veelzeggend moeten zijn. Erin gehamerd dus.

Henk van S tot S
Henk van S tot S
Antwoord aan  els
8 jaar geleden

Ik dacht dat hij een ski-ongeval gehad had en dat de skistok
http://thumbs.dreamstime.com/x/skistok-9099730.jpg
in z’n hoofd was blijven steken 😉

Henk van S tot S
Henk van S tot S
8 jaar geleden

Is jouw buitenverblijf niet in Friesland?

Daar hebben ze het niet zo op Lhyza
Want, die Sonja/Lhyza de V(ries) is mee en rare grappenmaakster:

https://goedgelovig.wordpress.com/2010/04/26/friese-taal-is-straf-van-god/

Suffie
8 jaar geleden

Maar waarom pijnigen ze ons als ongelovigen dan nog eens extra met een website die uitsluitend uit Comic Sans teksten bestaat? Huu!!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Total
0
Share
7
0
Je mening wordt gewaardeerd. Reageer svp!x