High End Contactadvertenties vol geneuzel

High End Contactadvertenties vol geneuzel

Van oudsher zijn contactadvertenties in de krant bijzonder intrigerend. Samen met de overlijdensberichten vormen ze de best gelezen rubriek van de krant.
En zeg nu zelf, papieren contactadvertenties hebben toch veel meer mystiek en amusementswaarde dan appjes als Tinder? Je kunt lekker gissen wie en wat er achter steekt.

Deftige dames

De laatste tijd zie ik in de NRC steeds vaker grote advertenties verschijnen van rijke dames op leeftijd. Ze worden geschreven en geplaatst door relatiebureau Pierre Ebbinge en zijn gericht op de gegoede stand (‘High End Partner Search’). Denk dus niet dat dit relatie-avontuur een koopje wordt.

Ik kies een -uiteraard volkomen willekeurig- voorbeeld:

contactadvertenties

Deze ‘sterke realistische vrouw en fijn mens (64), recht-door-zee partner met levenselixer’ zoekt een ‘intelligente academicus met humor’.
Ik leid hieruit af dat er dus ook humorloze domme academici bestaan. Weer een vermoeden bevestigd. Maar dit terzijde.

Levenselixer

Ik vraag mij nu af wat voor vrouw dit zal zijn. De omschrijving is uiteraard geflatteerd. Allemaal verzonnen en opgeleukt door Pierre. Voor hetzelfde geld is het een regelrecht kreng dat haar vorige partner heeft vergiftigd. Ze komt tenslotte uit de medische wereld. En wat moeten we met dat levenselixer? Levenselixers zijn gerelateerd aan hekserij, zogenaamd levensverlengende drankjes. Niet bepaald getuigend van realisme.

Als ‘intelligente academicus’ moet je hier natuurlijk niet intrappen. Het begint met wandelen en een weekendje Maastricht, het eindigt met Engeland en een dure reis naar Japan. En zeezeilen! Toe maar! Denk je na je pensioen eindelijk rustig een dutje te kunnen doen achter de geraniums, moet je met je nieuwe liefde gaan zéézeilen!

Lees ook:
Seksuele hulpmiddelen die ik nog niet kende

Geen geneuzel

Ze ziet het helemaal voor zich: een man die ingetogen is, niet flamboyant (Emile Ratelband en Marco Bakker vallen af), niet star of stijf, wel rustig én actief, thuis en op reis… Dat je denkt: ja, wat wíl je nou eigenlijk???

En ook nog ‘geen geneuzel’. Ja, zoiets is natuurlijk een regelrechte afknapper, een ‘deal breker’. Een man die niet mag neuzelen na zijn pensioen heeft geen leven meer. Nee, weet je wát geneuzel is? ‘Een pad van mij naar wij’.

En de seks? Hebben we het dáár al over gehad? Het moet geen dooie boel worden aan boord van zo’n zeiljacht natuurlijk. Zeker niet voor al dat geld!

Laatst bewerkt: jan 13, 2019 @ 17:30.

Laatste revisie op 13 januari 2019.

(745 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
JOHNN
JOHNN
5 jaar geleden

Pier Ebbinge peurt naar een goudader

Henk van S tot S
5 jaar geleden

Ik wacht bij de doden wel op een brief/kaart of telefoontje.
Waar het “high end” betreft houd ik me liever met versterkers bezig 😉

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Total
0
Share
2
0
Je mening wordt gewaardeerd. Reageer svp!x