16-jaar-bloggen-1920x420

Vandaag is het zestien jaar geleden dat ik begon met het schrijven van een weblog. Ik had niet kunnen denken dat ik daar zoveel jaar mee bezig zou zijn. Ik mag wel oppassen dat het niet ontaardt in Mijn Levenswerk. Voor je het weet verzeil je in bezigheden van Sagrada Familia-achtige proporties.

Laat ik er niet teveel woorden aan wijden, want na zestien jaar is er een grote kans dat ik bij zo’n jubileum in herhalingen verval. Huldeblijken, toejuichingen, klaroengeschal (niet na 20u svp) en felicitaties zijn natuurlijk altijd welkom.
Zestien jaar al zeg… Moet ik nou een brommer voor mijn blog kopen?

Laatste revisie: jan 2, 2019 @ 23:01.

Laatste revisie op 2 januari 2019.

(154 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)
Lees ook:
Waar ben ik mee bezig?
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Paul
3 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik zou je blog eerst seksuele voorlichting geven.

madbello
3 jaar geleden

Heeft je blog nooit iets gegund? Koop die scooter ?? gefeliciteerd

Ximaar
3 jaar geleden

Ik blijf anderhalf jaar achter lopen. Misschien is voor mij 15 jaar iets om er eens aandacht aan te besteden. Zelf zie ik het ook deels als dagboek en op die manier heb ik er zelf nog iets aan. Lekker van je afschrijven lijkt me overigens ook gezond. Beter dan lekker van je af slaan. 😉

Gefeliciteerd als je dat van toepassing vindt. In elk geval nog veel opmerkelijke artikelen toegewenst!

René
3 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd! Je bent net een klein jaartje ouder dan ik. Dat zal je blijven merken.

Hoera! Hiep!