Vandaag een jubileum: ik blog 14 jaar. Eerst op Verbal Jam, sinds dit jaar op Arnoud Hugo. De frequentie ligt iets lager, maar dat is de schuld van ZKKH. Kleine kinderen zijn nu eenmaal tijd vretenden pacmannetjes. Maar ik klaag niet.
Veertien jaar is een hele tijd als ik terugdenk. ZKKH had in die periode nota bene al kunnen uitgroeien tot een lastige puber.
Maar goed, het is nu te laat om nog eens te gaan nadenken over mijn prioriteiten in het leven. Het loopt zoals het loopt en daarbij houd ik mij al bloggend staande.

Laatste revisie: feb 2, 2019 @ 19:51.

(256 keer gelezen)

 

Lees ook:
Reetveegpieten

18
Reageer op dit artikel

avatar
8 Reactie 'draadjes'
10 Antwoorden in dit 'draadje'
1 Volgers
 
Reactie met meeste antwoorden
Meest actieve discussie
11 Auteurs van reacties
LaurentJOHNNXimaarelsMichael Minneboo Recente auteurs van reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Abonneren op
Laurent
Gast
Laurent

Ik moet weer even terugdenken aan het Terrortech EWS84 Stress Control Panel, waar ik via een typerend minuscuul knopje ik je blog ooit ontdekte geloof ik. Nu alweer jaren blij met M-Audio 🙂

Ximaar
Gast

Het is wat je zoon de sculd geven van de Netflixverslaving waar het bloggen danig onder lijdt. 😉

JOHNN
Gast
JOHNN

Je neemt me de woorden uit de mond Ximaar. De blog blijft nog steeds de moeite waard, maar als de interval langer dan 10 dagen wordt weet ik niet of mijn trouw daartegen bestand blijft??

els
Gast

Alleen al vanwege ZKKH blijf je bloggen. Bron van inspiratie, dat zul je beleven. Mijn kleinkinderen zijn inmiddels zo groot dat ze die zo leuke prietpraat-leeftijd voorbij zijn. Dat is een gemis als je, net als jij, ook al 14 jaar blogt. Gefeliciteerd!

Michael Minneboo
Gast

Langer dan Matthijs van Nieuwkerk DWDD presenteert! Proficiat!

madebello
Gast

Gefelitciaard ouwe bok 😉

Ronald M.Offerman
Gast

aardig tijdje al, zeker. Soms moeilijk om vol te houden. De twaalfde november sta ik in theater het perron.nl in Amsterdam. Bij deze ben je welkom.

Edwin
Gast
Edwin

Oh, ik schrok even van de titel; dacht dat er een aankondiging zou volgen dat je er mee ging ophouden. De terror! Maar gelukkig blijkt het reuze mee te vallen en kan ik volstaan met welgemeende felicitaties en je toe te wensen dat je er vooral nog heel lang mee doorgaat! Bij deze dus…

Anonymous
Gast

Gefeliciteerd en ik zeg: log alsnog door tot en met ZKKH’s puberteit.

Pin It