Laat ik het niet over liegen hebben

Laat ik het niet over liegen hebben

Ik wil het er eigenlijk niet over hebben, want iederéén heeft het er momenteel over. Het liegen van Halbe. Ik zei het al tegen mijn vrouw toen hij aantrad als minister: dat wordt weer liegen. Hij is niet voor niets bij de VVD gegaan. Eigenlijk vonden ze hem te zwak om minister te worden en nu zie je meteen wat ervan komt.

Maar goed, ik wil het er niet over hebben, zoals ik al zei. Ik snap niet dat iedereen niet metéén riep van ‘Halbe je staat weer te liegen’ toen hij met dat verhaal van Poetin kwam. Alsof de tsaar van Rusland met hem zijn plannen zou gaan bespreken. Nou ja, dat hééft hij ook niet gedaan, maar met iemand anders. Een Shell-baas die door Halbe ‘uit de wind gehouden’ is. Toch was het belangrijk dat het nieuws naar buiten kwam en toen had Halbe maar gedaan alsof hij het zelf van Poetin had gehoord. Ja, zo kan iederéén belangrijk doen!
“Ask not what your country can do for you – ask what you can do for your country!”
Niet van Kennedy, maar oorspronkelijk van zijn oude schoolhoofd. Blijkbaar moest die bovenmeester ook uit de wind gehouden worden. Die wind die weet wat. Zo gaan die dingen dus.

De sleutel van Piet

Ik dwaal af. En ik wil het er ook niet verder over hebben. Halbe is nu eenmaal een verstokte leugenaar. Hij lijdt aan pseudologia fantastica volgens mij. Hij liegt zelfs zijn eigen zoon voor over Zwarte Piet. Die jongen was nota bene al acht toen hem nog werd wijsgemaakt dat Piet een sleutel had van ieders huis. Nou, Halbe woont in het rijke Wassenaar en ik denk niet dat ze die sleutel daar een goed idee zouden vinden.

Lees ook:
Spionage in Nederland

Halbe is niet meer te handhaven. Bij alles wat hij beweert plaatsen de media voortaan de toevoeging ‘naar eigen zeggen’. Of een ander voorbehoud. Het zal je maar gebeuren, dat niemand je meer gelooft en men telkens eerst bewijzen of bonnetjes wil zien. Met die bonnetjes wordt dat sowieso lastig bij de VVD.
Maar goed. Ik wil het er eigenlijk niet over hebben, want iedereen heeft het er al over.

Update 17:05 uur: Nou, zie je, maar goed dat ik het er niet over heb gehad, want hij is al afgetreden. Heeft iedereen zich voor niks druk gemaakt.

Laatst bewerkt: jan 13, 2019 @ 17:21.

Laatste revisie op 13 januari 2019.

(160 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
JOHNN
JOHNN
5 jaar geleden

Nou wel een heleboel negatieve en ”grappige” pers over de man – en daamee voor het land, die nog lang zal blijven hangen. Een lichtgewicht op buitenlandse zaken. Hoe lult Rutte zich daar weer uit? Hij hield zijn vriendje al 4 weken uit de wind voor zijn miskleun. ”Want de inhoud klopt…” Alsof het daarom gaat in de diplomatie. Ik wil een andere premier die niet koste wat koste zijn partij voorop stelt.

Henk van S tot S
Henk van S tot S
5 jaar geleden

Voorwaarden om op VVD kieslijst te komen:

Gij zult liegen/bedriegen/frauderen of hier geen enkel bezwaar tegen hebben!
😉

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Total
0
Share
2
0
Je mening wordt gewaardeerd. Reageer svp!x