Oil pressure
Schandelijke taferelen

Naakt achter het stuur

Een vrachtwagenchauffeur veroorzaakte in het Belgische Bierbeek een ernstige aanrijding. Een ravage was het gevolg. Volgens de berichtgeving had hij spiernaakt achter het stuur gezeten. Misschien teveel uit de beek gedronken? Hij sloeg na het ongeluk op de vlucht.
De politie arresteerde een man die naakt langs de snelweg liep en dacht aanvankelijk dat het een psychiatrische patiënt uit de omgeving betrof. Maar het bleek om de chauffeur van de vrachtwagen te gaan.

Wel handen aan het stuur houden

Zo zie je maar: als je naakt een vrachtwagen bestuurt word je direct voor gek versleten. Terwijl de zomerse temperaturen van de afgelopen tijd toch alle aanleiding geven tot zoveel mogelijk bloot. Zolang je geen ongelukken maakt is er feitelijk niets op tegen om als nudist een vrachtwagen te besturen. Alleen wel beide handen aan het stuur houden. Dat is in dit geval waarschijnlijk niet gebeurd.

Roeptoeter

In hetzelfde België vond een top van de NAVO plaats. Daar zat de bestuurder van het machtigste land ter wereld. Van hem staat inmiddels wel vast dat hij een geestelijk gemankeerde roeptoeter is die de wereld in chaos, rampspoed en ravage stort. Deze bestuurder is volslagen de weg kwijt en neemt de ene verkeerde afslag na de andere. Ik hoef zijn naam niet eens te noemen. Toch wordt er beleefd naar hem geluisterd. Weliswaar met opgetrokken wenkbrauwen, maar ze kunnen helaas niet om die idioot heen.

Lees ook:
Het wangedrag van Professor Pik

Wapenindustrie

Hij eiste in Brussel dat de NAVO-partners hun oorlogsbudgetten draconisch zouden verhogen om de dreiging uit Rusland het hoofd te kunnen bieden. Opmerkelijk genoeg reist hij na een spelletje golf in Schotland direct door naar Poetin. Waarschijnlijk om met hem af te spreken dat Rusland nog wel wat méér druk mag zetten, opdat de NAVO snapt dat het menens is.

Want uiteindelijk gaat het erom dat de Amerikaanse wapenindustrie flink gaat profiteren van al die verhoogde budgetten. “De VS gaan de anderen helpen bij hun defensieaankopen. Want wij hebben het beste van alles.”

Minder schade

Laten we dus mild oordelen over de naakte vrachtwagenchauffeur in België. Die heeft uiteindelijk toch minder schade aangericht dan de liegende blaaskaak uit Washington.

Laatste revisie op 1 januari 2019.

(515 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Schrijft op Arnoud Hugo en Amsterdam Centraal. Vader ZKKH. Wanneer tijd over: schrijven, muziek, voorlezen, redactie Amsterdam Centraal.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Total
0
Share