vrouwenbenen
Alledaagse bijzonderheden

Seksuele hulpmiddelen die ik nog niet kende

Sinds ik wel eens blader in het Aziatische aanbod van de site Wish, waarover ik u eerder berichtte, stuit ik steeds vaker op de meest eigenaardige apparaten. Ik kan slechts een vermoeden hebben waarvoor ze dienen, maar ik had nooit kunnen bedenken dat er behoefte aan bestond. Hopelijk is dit geen poging van Wish om het assortiment af te stemmen op mijn persoonlijke belangstelling. In dat geval mankeert er nog wel wat aan hun algoritme. Ik vind het namelijk hoogst onaangenaam wanneer de Chinezen mij zien als een seksueel geperverteerde malloot. Noem dit niet vergezocht, want op hun site staat:

“Wij gebruiken data van onze klanten, bijvoorbeeld van hun Facebookaccount en die van vergelijkbare klanten, zodat we op basis van hun voorkeuren en interesses producten kunnen tonen waarvan wij denken dat ze het willen hebben.”

Daar ben ik mooi klaar mee.

Bizar voorbeeld

Laat ik als voorbeeld het volgende apparaat nemen. Ik kan slechts gissen hoe het moet worden gebruikt, maar ik heb een bizar vermoeden. Ik stel vast dat iemands seksleven zich in een staat van eenzame wanhoop bevindt wanneer hij zijn toevlucht neemt tot dergelijke hulpmiddelen. Alle andere gadgets zijn kennelijk niet meer toereikend. Ik denk daarbij aan de gebruikelijke fallische substituten als de komkommer, de winterpeen, de pastinaak en het obligate aanbod van elektrisch aangedreven dildo’s en vibrators. Nee, het moet extremer.

sex toy
Dit zou een sex toy moeten zijn… (Bron: Wish)

Volgens mij moet men zich bij deze contraptie in allerlei bochten en standen wringen om enigermate aan het gewenste gerief te komen. Vanzelfsprekend moet het hele scala aan lichaamsopeningen bediend kunnen worden.

Lees ook:
De Chinese invasie

Ik wil niet oneerbiedig klinken, maar voor mij heeft het ding iets weg van een aardappelschilmachine. Merk op dat er zuignappen zijn aangebracht om het schuiven op gladde vloeren te voorkomen.

Voor de dames

Voor de dames vond ik ook nog een apparaat dat het gebruikelijke aanbod overstijgt. Je moet wel even de tijd nemen om alle facetten ervan te doorgronden, lijkt me.

Sex toy voor dames
Sex toy voor dames (bron: Wish).

Het zijn uitingen van geglobaliseerde perversie, want kennelijk is er een gat in de markt. Sommige mensen hebben een heel vermoeiend seksleven.

Na veel wikken en wegen besloot ik geen van deze seksspullen te kopen. Ze zijn lastig op te bergen, moeilijk te verklaren aan onze schoonmaakster en bovendien te duur.

Bron header afbeelding: Pixabay (CC).

Laatste revisie op 22 februari 2019.

(693 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Schrijft op Arnoud Hugo en Amsterdam Centraal. Vader ZKKH. Wanneer tijd over: schrijven, muziek, voorlezen, redactie Amsterdam Centraal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Total
1
Share