Wij zijn met Zijne Kleine Koninklijke Hoogheid (ZKKH) op familiestaatsbezoek naar Israël gegaan. Op Schiphol werden wij voornamelijk dankzij het hoge schattigheidsgehalte van ZKKH met alle egards behandeld. Ik weet, het is mijn eigen kind, dus ik ben bevooroordeeld, maar de ervaring leert dat overal waar ik met hem kom, de aanwezigen wegsmelten. Vooral de dames.
Het zal die natuurlijke charme zijn. Die heeft hij van mij. De innemende glimlach. Voor de rest lijkt hij op zijn moeder en dat helpt ook.

Onbeschaamd flirten

De gebruikelijke strenge veiligheidsprocedures op de luchthaven waren in enkele minuten afgehandeld. Vroeger stonden we een uur in een lange rij. Een strenge veiligheidsjuffrouw achter een katheder vraagt je altijd het hemd van het lijf, maar dit keer had zij voornamelijk aandacht voor ZKKH die vanuit zijn buggy onbeschaamd met haar zat te flirten. Soms is het bijna gênant, maar nu wel handig.

Beneden zijn stand

ZKKH-kijkt-uit-vliegtuigraam-

De mevrouw aan de balie bij de check-in smolt eveneens acuut weg. Ook daar geen rij trouwens. Er werd zelfs geregeld dat de stoel naast ons werd vrijgehouden, opdat ZKKH onbekommerd uit het raam kon kijken. En dat deed hij enthousiast. De gehele vlucht gedroeg hij zich voorbeeldig. Niet krijsen en jengelen zoals andere kinderen, nee gewoon een uur slapen en voor de rest spelen en boekjes ‘lezen’. Wat een rustig kind is het toch. Ik hoop dat dit zo blijft. Vandaag zag ik namelijk weer een koter krijsend in een winkel over de grond liggen rollen. Ik zal ZKKH te zijner tijd duidelijk proberen te maken dat dergelijk gedrag ver beneden zijn stand is. Noblesse oblige. En anders loop ik maar gewoon weg.

Lees ook:
Mooie tieten

Bezette gebieden

Bij de douane op vliegveld Ben Goerion kreeg hij het genereuze aanbod om ook Israëlisch staatsburger te worden. Dit vanwege de tweede nationaliteit van zijn moeder. Wij wezen deze geste beleefd af. Dat zouden zij wel willen. Wij zijn zuinig op onze ZKKH en wensen hem op termijn niet in het Israëlische leger te zien. Dan moet hij natuurlijk in de nog steeds bezette gebieden weer de mensenrechten te gaan lopen schenden. Want denk maar niet dat ze over twintig jaar deze kwestie al hebben opgelost.

Vanaf vliegveld Ben Goerion moesten wij nog naar het zomerverblijf van ZKKH in het noorden van het land rijden. Achterin de gehuurde Hyundai i35 (vanaf-prijs € 27.495,-) bleken niet eens twee (heel normale) koffers te passen. Koop dus geen Hyundai i35. Het verhuurbedrijf putte zich uit in excuses en stelde direct een luxe Mazda 3 Sedan limo ter beschikking. Dit was zeer naar de zin van ZKKH, onderweg viel hij tevreden in slaap. Het was een boeiende, maar lange dag geweest.
Kijk, aan zo’n kereltje heb je nog eens wat! Zo’n vlotte reis hadden wij niet eerder!

Laatste revisie: feb 8, 2019 @ 21:53.

(333 keer gelezen)

 

8
Reageer op dit artikel

avatar
7 Reactie 'draadjes'
1 Antwoorden in dit 'draadje'
0 Volgers
 
Reactie met meeste antwoorden
Meest actieve discussie
7 Auteurs van reacties
GrietjeTinieJOHNNHenk van S tot SEdwin Recente auteurs van reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Abonneren op
Grietje
Gast
Grietje

Kleine mannetjes doen dat zonder te blikken of te blozen… wat heerlijk toch

Tinie
Gast
Tinie

Ik zou ook gesmolten zijn, Arnoud! Wat een heerlijk mannetje! Veel plezier in Israël. En groeten aan Tehila!

JOHNN
Gast
JOHNN

Een kleine charmeur 🙂

Henk van S tot S
Gast
Henk van S tot S

Zo ziet men maar weer, kinderen zijn niet alleen leuk, maar ook handig 🙂

n,b.
Je voorlaatste alinea kan je de volgende keer wel eens wat meer oponthoud kosten, indien er van die “slimme” jongens of meisjes van het Mos.. meelezen 😉
Prettig verblijf enz.

Henk van S tot S
Gast
Henk van S tot S

Laatste is wel erg cryptisch geworden, wilde
“van onder het Mos..meelezen”
schrijven

Edwin
Gast
Edwin

Hij ziet er inderdaad reuze schattig uit, en dat is dan nog stilstaand beeld;) Geniet ervan!

Melissa
Gast
Melissa

Heel veel plezier daar! Hoop jullie snel weer te zien als jullie terug zijn. En ik snap natuurlijk heel goed waarom iedereen in katzwijm valt voor ZKKH!

els
Gast
els

Ja, handig,hè, kinderen? Wij hebben er vier, dat was in onze tijd nog heel gewoon. Gelukkig zijn dat ook van die charmante types…..

Pin It