strandstoelen
Kunst en cultuur

The Boys van de Voice

Let op. Dit is een grensoverschrijdend stukje dat moet worden beschouwd als satire. Anders krijg ik dát weer.
Het gaat hierom: het nieuws wordt momenteel beheerst door grensoverschrijdende schandalen. Niet door dreigend grensoverschrijdend gedrag van de Russen bij Oekraïne, niet door grensoverschrijdend gedrag van corona wappies, nee door grensoverschrijdend gedrag van een bandleider bij The Voice. Meneer Rietbergen. Hij neukte de vrouwelijke kandidaatjes. Hij achtte het zijn taak om te testen of ze de hoge C wel haalden. Misschien had meneer Rietkraag daar een andere methode voor moeten kiezen. Vroeger was het normaal, tegenwoordig wordt het een schandaal.

Albert

Voor de mannelijke kandidaten hadden ze Albert Verlinde gevraagd, maar zijn agenda was al volgeboekt met pijp-afspraken. Bovendien is hij volgens zeggen een valse nicht, dus sowieso niet toonvast. Hij probeerde ook Umberto Tan een kunstje te flikken door te beweren dat die bij zijn show eveneens over de schreef ging. Umberto ontkent in alle toonaarden. Pure laster.

Linda

Maar goed, die meneer Rietdekker ligt er dus uit. Hij heeft bekend. Ook tegenover Linda de Mol, waarmee hij hokte. Die zette hem haar riante molshoop uit. Meneer Rietstengel staat dus nu met lege handen. Die hij beter thuis had kunnen houden (Tjesus, wat een grensoverschrijdende woordspelingen weer, ik word er zelf een beetje misselijk van).

Ali

O ja. Ali B. De nationale knuffelrapper werd ook beschuldigd. Hij ontkende stellig zich bezig te hebben gehouden met grensoverschrijdend gedrag. Nu vind ik het rappen op zichzelf al een grensoverschrijdende bezigheid, maar bij Ali is het zelfs een misdaad tegen de menselijkheid. Het is de reden dat ik nooit kijk naar de Voice.

Lees ook:
Voice of hypocriet Holland

Ik zeg u: als straks de grensoverschrijdende Russen aan onze oostgrens staan, is Nederland nog steeds bezig met The Voice. Te druk om ze tegen te houden.

Laatste revisie op 17 januari 2022.

(157 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Schrijft op Arnoud Hugo en Amsterdam Centraal. Vader ZKKH. Wanneer tijd over: schrijven, muziek, voorlezen, redactie Amsterdam Centraal.

2 Reacties

  • Bart

    Tja, van dit stukje ga ik ook grensoverschrijdend bulderen van het lachen… Niet van de smerige realiteit van dit soort semi-pornokoningen. Vrouwen zijn gelijk aan mannen, die willen ook niet (letterlijk) op hun pik getrapt worden. Dus doek die showbizz in Hilversum voorlopig maar gewoon op, totdat de diverse BNérs hun poten thuis kunnen houden. Keek toch al nooit naar dit soort shit: een goede zanger/zangeres komt er toch wel, zonder dit soort billenknijpers…

  • John Zwart

    Is mijn reactie verwijderd?
    Niet erg hoor, het kwam neer op grensoverschrijdend gelach.
    Hoewel de betroffenen het lachen allang zal zijn vergaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Total
0
Share