De Champions League van het vreemdgaan
Schandelijke taferelen

De Champions League van het vreemdgaan

Laatst bekeken wij met elkaar het seksueel bijklussen van een hoogleraar. Het werd door de universiteit aangemerkt als ‘grensoverschrijdend gedrag’. Maar het kan nog extremer. Neem de voormalige Spaanse koning Juan Carlos. Met hem komen we terecht in de Champions League van het vreemdgaan.

Duizenden dames

Via de NOS vernam ik namelijk dat Juan Carlos in zestig jaar tijd 4786 dames had besprongen. Dat zijn er gemiddeld tachtig per jaar, ruim zes per maand en anderhalf per week. Dit is buitengewoon veel in mijn optiek. Bijna ongeloofwaardig veel. Hij had indertijd Spanje gered van een nieuwe dictatuur en vond blijkbaar dat hij wel recht had op een verzetje. Hij is het bovendien als koning aan zijn stand verplicht. Noblesse oblige.

Apart slapen

Zijn echtgenote, koningin Sophia, sliep volgens zeggen apart. De vraag is nu: was dit de oorzaak of het gevolg van zijn buitensporige seksleven?
Als zij niet meer beschikbaar was voor ’s konings driften, voelde hij zich wellicht genoodzaakt een beroep te doen op het legioen van vrouwelijke vrijwilligers dat aan de poorten stond te dringen.
De daaruit voortvloeiende anderhalve keer seks per week is dan bij nader inzien toch niet eens buitensporig veel te noemen. Gewoon gemiddeld, zou ik zeggen.

Wachtrijen voor het paleis

Er moeten bij tijd en wijle lange wachtrijen voor het paleis hebben gestaan. Ik begrijp niet wat al deze dames bezielde. Vooral als je bedenkt hoeveel moeite de doorsnee man moet doen om een vrouw te versieren. Zo toeschietelijk zijn ze over het algemeen niet. Het zal wel iets met evolutionaire driften te maken hebben. Of misschien kregen de deelneemsters gratis een gesigneerd T-shirt met de tekst I fucked the king. Anders kan ik deze gretigheid niet verklaren.

Lees ook:
Crimineel kolderkamerlid

En dat de koning dit volhield! Want dit zijn geen affaires meer, dit is gewoon corvee! Je zag ook dat het op latere leeftijd zijn tol eiste, want Juan heeft al een paar keer nieuwe heupen gekregen. De originelen waren tot op het merg versleten door dat niet aflatend gewip.

Royalty onder elkaar

Er schiet mij nu eveneens te binnen dat ons eigen koningshuis, te beginnen met Beatrix, altijd warme banden onderhield met het Spaanse. Die relaties komen nu ineens in een compleet ander daglicht te staan. Was Beatrix wellicht één van 4786? Dat blijft gissen. Waar is de Rijksvoorlichtingsdienst als je hem nodig hebt? Nou ja, royalty onder elkaar, zullen we dus maar zeggen. Dik kans dat we dit letterlijk moeten nemen.

En een bekende regel uit ons volkslied moeten we naar nu blijkt óók veel ruimer interpreteren dan we altijd dachten: ‘de koning van Hispanje heb ik altijd geëerd’. De manier waaróp is nu wel duidelijk!

Afbeelding: Koninklijk paleis Madrid, bron Pixabay.

Laatste revisie op 5 juni 2019.

(324 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Schrijft op Arnoud Hugo en Amsterdam Centraal. Vader ZKKH. Wanneer tijd over: schrijven, muziek, voorlezen, redactie Amsterdam Centraal.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Total
0
Share