meldpunt leraren
Maatschappij en Politiek

Meldpunt tegen leraren komt veel te laat

Forum voor Democratie stelde een meldpunt in tegen leraren die leerlingen indoctrineren. Indoctrineren met links gedachtegoed wel te verstaan, indoctrinatie met het rechtse gedachtegoed is blijkbaar gewoon geoorloofd. Men spreekt schande van zo’n meldpunt. En terecht. Want laten we wél wezen, het kweekt alleen maar een nieuw soort NSB’ertjes en dat is niet goed voor de geestelijke volksgezondheid.

Lekker linkse leraren

Maar, o, wat had ik graag in mijn tijd zo’n meldpunt gehad. Toen was het nog echt nódig! Legio leraren waarop wat aan te merken viel. Zoals mevrouw Van D., die ons in de eerste klas met de kaartenstok op de kleine kinderfikken sloeg. Ons bij het oor de klas uit trok. Een uur in de hoek liet staan.
Of mevrouw Van V. We luisterden naar haar met rode oortjes. Niet omdat ze zoveel interessants te melden had, maar omdat ze nogal losse handjes had.
De godsdienstlessen stonden bol van de rechtse indoctrinatie en fantasieverhalen. En natuurlijk hadden we de heer De J., de leraar Duits die wij toch op zijn minst een nazi vónden.
Gelukkig had ik daarnaast nog veel lekker linkse leraren. Daar had je tenminste wat aan!

Niets te verklikken

Nee kindertjes van tegenwoordig, over de huidige leraren valt eigenlijk weinig te melden of te verklikken. Die doen hun uiterste best om jullie nog een beetje op het rechte pad te houden en voor te bereiden op een ongetwijfeld lastige toekomst. Wees blij als je een leraar hebt met een linkse, wereldverbeterende instelling. Rechts worden kan altijd nog. Want het is natuurlijk godgeklaagd dat er tegenwoordig zoveel jongeren zijn zonder idealistisch gedachtegoed. Ze stemmen kritiekloos VVD, PVV of FvD. Hun hoogste doel in het leven is om een filmpje van hun leraar geplaatst te krijgen op Dumpert. Een regelrechte uiting van geestelijke armoede.

Lees ook:
Weg met Groot-Brittanië

Leer in elk geval dit voordat je de leraar verlinkt: Nederland staat in de wereld op plek 3 van hoogst opgeleide landen. Aan wie zou dat te danken zijn?

Afbeelding: Pixabay (CC)

Laatste revisie op 31 maart 2019.

(444 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Schrijft op Arnoud Hugo en Amsterdam Centraal. Vader ZKKH. Wanneer tijd over: schrijven, muziek, voorlezen, redactie Amsterdam Centraal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Total
100
Share